22 de jul. 2014

Avui recepta: Quiche de bròquil

Encara que sembli mentida, de vegades també faig receptes salades, que ja se sap que no només de dolç es pot viure! De tant en tant s'ha de menjar verdura... i siguem sincers, moltes vegades és aburrida... Així que intento donar-li un punt de color i alegria!
Even you maybe don't believe me, sometimes I make saulty things to eat, not everything can be sweet. Once in a while we have to eat veggies, but only boiled are boring, so.. I try to make them with some happiness

Una de les receptes fàcils i resultones són les quiche. És necessiten pocs ingredients i en un moment estan fetes!
One of the easy recipes are quiche, you don't need many ingredients and in a moment there are done!

Ingredients

- Pasta brisa // brise pastry
- Broquil // Brocoli
- Salmó fumat // Smoked salmon
- Nata // Cream 
- Un ou // one egg
- Formatge ratllat // Grated cheese

El primer que hem de fer és netejar i bollir el broquil,
Mentre bull podem posar a preescalfar el forn a uns 200º, preparem la massa en un motllo rodó.
Barregem la nata amb l'ou i el salmó tallat a trossets. 
Un cop tenim el bròquil bullit el posem dins la base i pel damunt li tirem la barreja de nata i força formatge ratllat pel damunt. 
Ara ja el podem posar al fornn uns 20 minuts aproximadament

Que aprofiti!!!!!!!!!!!!
First we have to clean and boil the brocoli
While boiling, we preheat the oven at 200º and put the pastry in a mold
Beat the egg with the cream and add the salmon cut in small pieces
Once the brocoli is boiled we put it on top of the pastry and then we pour the cream and a lot of grated cheese
Time to put it in the oven for about 20 minutes

Bon apetit!!!!!!!!!!!!

2 comentaris: