1 de set. 2012

DIY: pastís de plàtan

 Aquí teniu la recepta del pastís de plàtan que vaig prerarar per l'últim taller.
This is the banana's cake recipe that I baked for the last workshop.
INGREDIENTS:                                 INGREDIENTS:
- 2 1/4 tasses de farina               - 2 1/4 cups of flour
- 1 culleradeta de bicarbonat        - 1 teaspoon of baking soda
- 3/4 culleradeta de llevadura       - 3/4 teaspoon of baking powder
- 1 culleradeta de sal                  - 1 teaspoon of salt
- 1 1/2 tasses de sucre               - 1 1/2 cups of sugar
- 2 ous grans                             - 2 big eggs
- 1 culleradeta de vainilla             - 1 teaspoon of vanilla
- 1/2 tassa d'oli                          - 1/2 cup of oil
- 3 o 4 plàtans madurs                 - 3 or 4 ripe bananas
- 1/2 tassa de nous                     - 1/2 cups of nuts
PREPARACIÓ: 
1. Precalentar el forns a 170º.
2. Xafar els plàtans.
3. Barrejar la farina, la llevadura, el bicarbonat i la sal.
4. En un altre bol barrejar el sucre, els ous, l'oli i la vainilla. Quan ja està tot barrejat afegir el plàtan xafat.
5. Afegir els ingredients secs a la barreja del plàtan, batre fins aconseguir una massa homogènia.
6. Col·locar la massa en un motllo, jo vaig fer servir un d'allargat.
7. Fornejar uns 50-60 minuts i anar controlant.
Espero que us agradi!
PREPARATION:
1. Preheat the oven 170º
2. Crush bananas.
3. Mix flour, baking powder, baking soda and salt.
4. In an other bowl mix sugar, egss, oil and vanilla. When it's well mixed add the crushed bananas.
5. Add the dry ingredients to the banana mix, mix until the dough is uniform.
6. Put the dough in a mold, I used a large one.
7. Bake it about 50-60 minutes and control that the cake doesn't burn.
I hope that you like it!

2 comentaris: