28 de jul. 2012

DIY:Pastís de pastanaga

Com vaig dir dimarts aquí va la recepta del pastís de pastanaga que vaig fer pel berenar del taller de dissabte.
As I said on tuesday this is the carrot cake recipe that I baked for the saturday's workshop. 
* Ingredients:
- 50gr. nous   - 50gr. nuts
- 2-3 pastanagues   - 2-3 carrots
- 3 ous    - 3 eggs
- 260gr. farina    - 260gr. flour
- 250gr. sucre   - 250gr. sugar
-180ml. oli   - 180ml. oil
- 2 cullerades de llevadura   - 2 spoons baking powder
- 1 cullerada i mitja de canyella   - 1 and a half spoon cinnamon
- 1 culleradeta de gengibre   - 1 teaspoon ginger
- 1 culleradeta de clau   - 1 teaspoon clove
- 1 culleradeta de vainilla   - 1 teaspoon vanilla

* Preparació/Preparation:
1. Precalentar el forn a 180º
1. Preheat the oven 180º
2. Ratllar la pastanaga i picar les nous.
2. Grate the carrot and chop the nuts.
3. Barrejar farina, sucre, llevadura, sal, canyella, gengibre i clau.
3. Mix flour, sugar, baking powder, salt, cinnamon, ginger and clove.
4. Batre els ous, afegir oli i vainilla.
4. Beat the eggs, add oil and vanilla.
5. Afegir els ingredients secs a la barreja dels ous i l'oli.
5. Add the dry ingredients to the eggs and oil mix.
6. Afegir la pastanaga ratllada i les nous picades.
6. Add the grated carrot and the chopped nuts.
7. Fornejar uns 35-40 min, controlant sempre que no es cremi. Sabem que esta fet quan punxem amb un escuradents i surt net.
7. Bake 35-40 min, controlling that doesn't burn it. The cake is ready when you introduece a toohtpick and it comes out clean.

Espero que us agradi!
I hope that you like it!

2 comentaris:

  1. Mira yo no soy de dulce,,,, no suelo comer bizcochos ni nada¡¡¡pero a mi tia le encanta la resposteria le mandare el enlace

    ResponElimina